En højttalerfabrik, det at lave et stykke håndværksmæssig godt produkt og en god lyd,
var ligesom en naturlig, ud fra hobby og interessen for musik.

Året 2000 blev det første produkt indstillet  til prisen, som året højttaler i Holland. Bedste reklame jeg fik for min lyd,
op dronningen "Madonna" købte 28 sæt af vore højttalere, hun har en god smag:-)

 

 

Det med det selvstændige startede med, jeg havde en tidligere god ven, han havde en ide om at begynde og lave højttalere. Han fremlagde nogle tegninger - budget og ideerne for mig, og spurgte om hjælp, i kraft af min interesse for musik - god hørelse for lyd, samt egenskaber i produktion.

Majun og jeg startede på hjemmeadressen, med at få skabt kontakter til underleverandør - tegninger i Auto Cad - styklister osv., og efter godt 1 år, havde vi et produkt, som skulle i produktion. Firmaet Arcitec Acoustic a/s blev startet, og jeg gik på et senere tidspunkt ind i virksomheden, med en kapital svarende til kollegaerne, og firmaet var delt i 4 lige store andele.

Der blev lavet mange gode produkter, der blev knoklet, der blev lavet dumheder og der blev lavet svinestreger!. Firmaet gik konkurs efter 6 år, - jeg var blevet klog på 1000 vis af ting, og flere hundrede 1000 vis af kroner fattigere.

Jeg fik opnået det, at rundt om i Europa, var man glad for det vi skabte, og min samt Marjun's andel i succesen dengang, kan ingen tage fra os, og personligt er jeg stolt over det, som vi fik skabt, uden vores hjælp, hvad var der så kommet ud af det?. Det kunne måske være jeg havde været en rigere mand i dag )))

Klik på billedet " Testen" for at se hvad omverdenen skrev, eller Arcitec Acoustic hjemmeside, i dag et APS, uden mig.

Billede serie
Klik

                                                                   

Hjemmesiden til Arcitec Acoustic, meget af arbejdet skyldes Marjun, hun kan bare det der.

 Copyright © Yesterdaysfoto.dk