30. Juni kl. 04.23. Ca. 25 min. før solopgang i dag, lidt små skyer i horisonten, ellers ville solen være stået op omkring 04.44.
Flot variation på himmelen hen over 1 time til solopgangen.

 

 

Jeg var en tur i Resenborg skov i dag d. 20. september 2005, den vej jeg tog denne gang er gennem skoven ved Resen kirke.

Taget tit turen, men de sidste gange har været i den anden ende af skoven. Fra P-pladsen og går man i nordlig retning, så kommer man hurtigt til det sted hvor den gamle pavillon lå, i dag kun fundamentet. Her mødte mig et sørgeligt syn, som gav et helt gisp i mig, lige på dette smukke kuperede terræn, var ødelæggelserne efter stormen total, som det ses er man i gang, og alternativ rute lagt.

Jeg valgte at bruge mere end 7 billeder her, fordi min plan og rute blev ændret, sidste billede giver et indtryk af placering i forhold til Struer.

Stokroser som står uden for stuevinduerne i havesiden, tiden her er 13 juli 2006.

 

 

Jeg vil med denne serie ovenover vise, hvad der er livs bekræftende - idyllisk mental beroligende for mig.  En tur ved vandet i dette tilfælde Limfjorden, og værd at bemærke er, det er en smuk efterårsdag, vi skriver 14.10.2006. Finder beskuer sig rolig ved at se på billederne, så har det den effekt jeg taler om.

 

Jeg var en tur i skoven 6. april 2007, medens jeg gik uden for stierne inde mellem træerne, blev 2 bukke opskæmte 5 meter fra mig, hvilket gjorde mig lige så forskrækket.

Jeg valgte at gå i den retning som de var løbet, og havnede i udkanten af skoven, hvor jeg fik øje på et par hoveder nede ved læbælte træerne på en mark. Nu prøvede jeg at komme tættere på.

Tryk på billederne

for at se dem større

 

Påsken 2007, en række stemnings billeder.