Musik

Som fritids interesse, har jeg gennem de sidste snart 30 år haft musikken. Det startede med Radio Luxemburg, og Jørgen Mylius (samt en alt for tidlig afdød) Kristian Flagstad, som var mit helt store forbillede, måden som han formidlede musikken på. Jeg har i årene 1975 - 1995 været Discjockey, med hang til "Yesterday" musik, dvs. populær musik fra 1950 - 1995. Jeg var også med på bølgen i lokal radioen, det blev til flere hundrede udsendelser med denne musik, dels i Radio Struer, samt på Stjernekanalen.

 

Sevilla


Klik for stemningsbilleder fra diskoteket

 

Har altid haft en stor plads i mit liv, rundt på flere diskoteker, samt kørt ud med eget anlæg - og spillet på et par lokale radioer, det blev til

over 300 udsendelser, samt underholdt ude i 20 år.

 

På receptionens billedet, ses fra venstre Ole Sørensen, Bruno Møller, Jens Jensen og siddende Karin Rossau, Conny Jensen, Kaj "Yesterday" Nielsen, Kim Andersen og Bo Andresen.

Nu da jeg er holdt med mit bijob som D.J., og har holdt en pause på 4 1/2 år, så rykker det jo lidt i en gammel cirkushest. Nu ser jeg så Internettet som en måde at lave lidt musikformidling på, det minder lidt om lokal radio, her skriver jeg bare det, som jeg ville have kommenteret imellem melodierne.

 

Vi har fundet nogle kendte melodier, og du kan lytte til disse filer eller bruge af disse filer (LOVLIGT) hvis du har ønske om dette.

Tryk på jukeboxen

 

Copyright © Yesterdaysfoto.dk