Lidt forskellige opgaver.

Et billede kan bruges til mange ting, fremkaldelse i mange størrelser, sågar i endeløse baner. Billeder kan overføres på alt, så det er bare at bruge fantasien. Krus - måtter - kalender - biler osv.

Her har vi valgt at vise et billede, som er forstørret til 90 x 60 cm. Billede er fremstillet mat og med en lamineret overflade, som gør at den holder farverne og kan tørres af.  På bagsiden på limes en tynd skum plade med glat baggrund, billedet kan så hænge på væg, med eller uden ramme, og behøver ingen glas. Næsten ingen refleksion.

De 2 billeder 1. er fra TV2 Udsendelse "Håbet", jeg fortæller om indretning af det rum jeg står i. De 2 billeder er hvordan jeg udnyttede rummet , brugte det som kontor, og med egne billeder i stor format. Billederne er en solopgang - datteren Charlotte og på endevæggen "Kværgtorvet" TV2. I dag bliver rummet brugt til gennemgang til fotoateliet.

 

 

Herunder er en serie billeder af udsmykning af skolegård. Senere vil vi vise, hvad billederne bliver brugt til på skolen. Se linket til skolens hjemmeside, hvor et af billederne bla. bliver brugt. 

Gimsing skole


Tryk


Under en arbejdsprøvning på Ejsing skole, der tog jeg foto af fest aften bla. se de 2 billeder herunder, og besøg også Ejsing skoles link ved at trykke på "nyt fra skolen", du vil kunne se billederne alle samme, også i stor format og som slideshow.
 


 


Jeg fik en ide leveret af nogle af vore venner. Hun sagde at nogle af mine egne billeder ville være flot i sort/hvid
med bevarelse at enkelte punkter hvor der var naturlig rødt. Hun havde ret, og i vores fotoatelier  hænger 12-15 billeder i A 4 format, som Marjun har lavet på denne måde.
Her eksempler derpå.

Dette var kun 4 eksempler.
Jeg tror man danner sig et indtryk, og forstiller sig billederne, de kan laves så store som man ønsker sig.

Copyright © Yesterdaysfoto.dk